Weer volop prijzen bij Gastvrij Drachten

DRACHTEN Wil jij kans maken op gratis kleding? Of op een van de vele andere prijzen? Lever dan iedere week je volgeplakte kaart van de Spaar- en Winactie in!

Ook afgelopen zaterdag was er weer een prijzenfestijn van Gastvrij Drachten. In een gezellig entourage, tussen de nieuwe mode van Hemmes Schoenen, vond alweer de zesde trekking van de Spaar- en Winactie plaats. Een goed gekozen omgeving, want er waren weer vele prijzen op het gebied van schoenen en mode. Maar ook waren er weer veel lekkere prijzen en dinercheques.

Vele winkeliers, horecabedrijven en middenstanders droegen afgelopen zaterdag hun steentje weer bij aan de uitgebreide prijzenpot. De trekking was dit keer onder leiding van Fokkelien Kok van Hemmes Schoenen en Chantal Boxum van Het Friethuys. Ben je benieuwd naar de prijswinnaars? Lees snel verder! Zie hier de prijzen die zijn uitgereikt (M/V). Hemmes Schoenen pakte zelf uit met een cadeaubon van € 100,-. J. Schep mag deze in ontvangst nemen. De cadeaubon van Duifhuizen t.w.v. € 50,- is voor A.T. Huizinga. De modebox ter waarde van € 100,- van La Moda is voor E. Postema. De cadeaubon van € 50,- van Smit Optiek is voor W. Wijdenaar. Gooitzen wint de cadeaubon van € 30,- van Paris2Day. Ook was er weer een zonnebanksessie van Florida Zonnecentrum & Schoonheidssalon. Deze is voor L. Efde. Het dierverzorgingspakket t.w.v. € 25,- Vetericyn is voor G. de Boer. H. Volders krijgt een cadeaubon van € 50,- van de Poiesz Centrum Drachten. De kussenset I Love Rose van Vulpunt Drachten is voor Heekstra. Het kletspotpakket t.w.v. € 25,- De Steech is voor L. Drint-From

Hapjes en drankjes

Ook waren er weer vele lekkere prijzen te winnen. De bon van Het Friethuys is voor familie Den Ouden. De dinerbon voor twee personen van Binnen eten&drinken is voor S. Dijkstra. S.G. Idzenga-van Heiningen wint de diner-/lunchbon t.w.v. € 25,- van De Graancirkel. De bakkersplank van de Drachtster Courant is voor G. Veenstra-Haisma. De doos chocolade van PUUR ijs&chocolade is voor A. Vinken. Het koffiepakket Caffè di Mauricio van Multiplus Drachten is voor F. Bil.

Loten inleveren

Bij ieder besteed tientje krijg je een zegel. Een volle ingeleverde kaart dingt tot het einde van dit jaar mee met de trekkingen. Dus veel kans op mooie prijzen, ter beschikking gesteld door onze Drachtster ondernemers! Volg de actie op Facebook of bezoek de website: www.gastvrijdrachten.nl.