Overname Jorna gedenktekens door Natuursteen Westerkwartier

DRACHTEN Per 1 januari 2021 nemen ondernemers Johan en Trienke Hofman steenhouwerij Jorna Gedenktekens in Drachten over van Jeroen van Keulen.

Johan en Trienke zijn al eigenaar van Natuursteen Westerkwartier in Grootegast. Voor hun is deze stap een fantastische uitbreiding van het werkgebied en een uitdagende aanvulling op hun bestaande werkzaamheden.

“Jeroen had een paar jaar geleden al eens tussen neus en lippen door aangeven dat ie eigenlijk wel echt iets anders wilde wat meer bij z’n passie (de wereld van boten/jachten en z’n skûtsje De Frysia) past. Daar hebben we ’t indertijd oppervlakkig over gehad maar toen is er niets concreets uitgerold.”

„We hadden ook wel wat anders aan ons hoofd dan een overname omdat we toen druk bezig waren met nieuwbouw. Door de toenemende drukte waren we aan het rondkijken naar extra personeel en door deze overname wordt dat ook per direct ingevuld. De huidige personeelsleden nemen we graag over zodat de kennis ook in huis blijft.”

Geen verandering

Voor de klanten van Jorna Gedenktekens veranderd er helemaal niets. De lopende opdrachten worden gewoon volgens afspraak uitgevoerd en de garanties op bestaande monumenten worden één op één overgenomen. De naam Jorna Gedenktekens blijft ook gewoon bestaan, die bestaat al meer dan 100 jaar en is een echt begrip in Friesland.

“De overgangsperiode proberen we zo soepel mogelijk te laten verlopen. We zijn daarom al vroegtijdig hiermee begonnen en het is de bedoeling dat er in principe voor de klanten niets veranderd. Alleen achter de schermen gaan zaken straks misschien iets anders maar wat voorop blijft staan is de persoonlijke aandacht en tijd voor onze klanten waar we enorm veel waarde aan hechten.”

Jorna Gedenkstenen is gevestigd op de Gaffel 46 in Drachten en is bereikbaar onder 0512-544406 of via de mail: info@jorna-gedenktekens.nl

Natuursteen Westerkwartier is gevestigd aan de Rondweg 17 in Grootegast en is bereikbaar onder 0594-614637 of via de mail: info@natuursteenwesterkwartier.n