Fashionevent bij Smit Optiek in Drachten

DRACHTEN Smit Optiek in Drachten houdt zaterdag 21 november van 09.30 tot 17.00 uur een Fashionevent.

Gratis advies en gezichtscan van de Brillenstylist Marije Gerdes. Toe aan een nieuwe bril en eens iets heel anders? Een kleur die uw gezicht laat stralen? Dan is dit evenement met de Brillenstylist & Matttew Eyewear de kans.

Zaterdag 21 november is Brillenstylist Marije Gerdes de hele dag bij Smit Optiek. Samen met het stylingteam van Smit Optiek adviseert zij bezoekers graag. De brillenstylist is opticien en stylist. Met de gezichtsscan kan ze in een paar minuten een persoonlijk advies geven. Daarbij spelen gezichtsvorm en persoonlijke kenmerken een belangrijke rol. Behalve een persoonlijk kleuradvies, dat normaal € 75,- kost, krijgt de bezoeker tips en trucs om de mooie kleuren van het seizoen met elkaar te combineren. Dit worden deze dag gratis aangeboden door Smit Optiek.

Matttew Eyewear

De complete collectie van het kleurrijke Matttew Eyewear is deze dag bij Smit Optiek te zien. Design monturen ontworpen in België en geproduceerd in Frankrijk. Bij Matttew Eyewear is kleur heel belangrijk, ze besteden daar veel tijd aan omdat ze weten hoe bepalend een kleur is bij de keuze van het montuur. De Matttew-bril is een verlengstuk van de persoonlijkheid en zorgt voor een altijddurende twinkeling in de ogen.

De agenda voor een evenement als het Fashionevent is vaak snel gevuld is. Door een afspraak te maken, is er alle tijd en ruimte voor een persoonlijk advies: telefoon 0512-514881. Er zijn maatregelen getroffen waardoor de medewerkers op een veilige manier bezoekers alle aandacht kunnen geven.