Anytime Fitness in Surhuisterveen gaat open

SURHUISTERVEEN Op 25 november gaan de deuren officieel open en kan er gesport worden bij Anytime Fitness op de Dellen 2F in Surhuisterveen.

Het onlangs gehouden VIP weekend is grandioos verlopen. Tijdens de KNAL-opening op 21 en 22 november is er nog één laatste mogelijkheid om je in te schrijven tegen die hoogst mogelijke korting.

Behalve individueel sporten is het mogelijk om straks deel te nemen aan zowel live- als virtuele groepslessen. In de fitnessruimte staat daarvoor de meest moderne apparatuur. Zo zijn bijvoorbeeld alle cardio-apparaten voorzien van een computersysteem met tv en internet. Tijdens het fietsen of hardlopen kan je naar je favoriete tv programma of een leuke serie op Netflix kijken.

Het sportcentrum moet naast een trainingsplek ook een sociale plek zijn: “Wij vinden het niet alleen belangrijk dat er goed gesport wordt, maar ook het sociale aspect staat hoog in ons vaandel. Anytime Fitness is niet alleen een sportschool om te trainen maar ook een gezellig centrum waar je ook even een bakkie kan doen,” aldus Mesut Esinti, eigenaar van Anytime Fitness Surhuisterveen.

Het weekend voordat de deuren officieel open gaan, is er de KNAL-opening op 21 en 22 november van 11.00 tot 17.00 uur. De club is dan helemaal klaar en iedereen is welkom om een kijkje te nemen. De KNAL-opening is tevens de laatste mogelijkheid om in te schrijven met een levenslange korting op het abonnement.