Gastvrij Drachten: weer vele prijzen!

DRACHTEN Het is zaterdagmiddag drie uur. In de gezellige sfeer die de winkel van Ruth Hut van La Moda ademt, vindt de tweede trekking plaats van de loterij van Gastvrij Drachten.

De eigenares van deze trendy winkel aan de J.G. van Blomstraat in Drachten trekt samen met Douwe Blom, eigenaar van twee stijlvolle damesmodezaken Blom Mode en Upto Date Woman, de winnaars van de tweede ronde van het prijzenfestijn.

Ook deze week hebben vele mensen hun kaarten met zegels ingeleverd. Het winkelende publiek kreeg ook afgelopen week bij een besteding van tien euro een zegel om op de deelnamekaarten te plakken. Alle volle kaarten dingen mee naar de prachtige prijzen die de plaatselijke ondernemers ter beschikking hebben gesteld.

Veel prijzen

Uit de inzendingen hebben Ruth en Douwe elf gelukkige winnaars getrokken. De heer of mevrouw M. Verger uit Stiens krijgt de waardebon van € 25,- van Livera. Jannige Dijkstra uit Drachten heeft een modepakket van La Moda gewonnen. De heer of mevrouw S. Stoelwinder wint het gezinsabonnement voor Familiepark ‘De Naturij’. De heer of mevrouw R. van Marrum wint de zonnebanksessie van Florida Zonnecentrum & Schoonheidssalon. Janny van de Morra in Drachten ontvangt de Ziengs cadeaukaart van € 25,-. Janneke Fonk mag een dinerbon voor twee personen besteden bij het gezellige restaurant BINNEN eten&drinken.

De heer of mevrouw C. de Leeuw ontvangt de doos chocolade van PUUR ijs&chocolade. Wimke Hoekstra die kennelijk vanuit Leeuwarden in ons mooie Drachten is komen shoppen, heeft het koffiepakket van Caffe di Mauricio gewonnen, aangeboden door Multiplus.

Minuut gratis winkelen

Maar dit is nog niet alles. Het bakkerspakket van de Bakkers van Verloop, mede mogelijk gemaakt door de Drachtster Courant, is voor de heer of mevrouw M. van Houten-Knol uit Nij Beets. Aukje Braaksma-Faber krijgt het Vetericyn dierverzorgingspakket ter waarde van € 20,-. En de prachtige hoofdprijs gaat deze week naar Cobie Klijnstra-Hogeling. Zij mag een minuut gratis boodschappen doen bij Poiesz Supermarkt Centrum!

De prijzen die elke week ter beschikking worden gesteld, liegen er dus niet om. Wie komende week de boodschappen in het centrum van Drachten bij de deelnemende winkels doet, krijgt bij ieder besteed tientje een zegel. Met kans om volgende week tussen de gelukkige winnaars te prijken. Meer weten over Gastvrij Drachten? Bezoek onze website: www.gastvrij-drachten.nl.