Ladies’ Circle houdt wijnactie voor goed doel

DRACHTEN Ladies’ Circle De Friese Wouden (LC21) houdt jaarlijks een kerstactie voor het goede doel. Dit jaar hopen de dames zoveel mogelijk wijn te verkopen voor Stichting KinderOncolo-gische Vakantiekampen (SKOV).

In samenwerking met Into The Wine, de onderneming van lady Jacqueline Wassenaar, heeft LC21 een paar prima wijnen geselecteerd. Op de website lc21.ladiescircle.nl is het volledige over-zicht te vinden en zijn de wijnen te bestellen. Bij de bestelling kan aangegeven worden welke lady de wijnen straks gratis (binnen een straal van 25 kilometer) bij de koper mag komen bezorgen. De wijnen kunnen tot 5 december besteld worden.

Speciale band

LC21 heeft een speciale band met SKOV. Al 23 jaar zet voorzitter Sanne Hageman uit Drachten zich met hart en ziel in voor deze stichting. De SKOV maakt het mogelijk dat kinderen met kanker uit heel Nederland een volle week weer even kind kunnen zijn tijdens één van de vijf vakantiekampen of een gezinsdag.

De deelname heeft een enorme meerwaarde voor het genezingsproces voor kin-deren met kanker. Er wordt gewerkt met vrijwilligers en de kinderen gaan gratis mee. Om deze activiteiten in de toekomst voort te kunnen zetten, is er echter veel geld nodig. LC21 draagt daar met de wijnactie graag een steentje aan bij.