Kampeerders doneren voor dieren

REGIO Afgelopen zomer heeft camping De Drie Provinciën geld opgehaald voor het lokale dierenasiel. De opbrengst is in totaal €330 voor de Stichting Dierencentrum Friesland.

Op de seniorencamping op de grens van Groningen, Friesland en Drenthe leverden de kampeerders hun supermarktzegels van de Poiesz in bij Brigitte van Camping De Drie Provinciën. Zij koos juist de Poiesz-supermarkt omdat deze keten alleen opereert in het Noorden. Op de camping staan vaak kampeerders van uit heel Nederland, dus zij geven hun zegels makkelijker weg.

Die redenatie klopte want de campingeigenaren verzamelden in een mum van tijd een berg zegels voor het goede doel. In drie maanden tijd plakte ze 92 zegelboekjes vol met een waarde van tweehondertdertig euro.

Ook zocht de camping in Een-West contact met Poiesz in Haulerwijk om de actie extra kracht bij te zetten. Het team van Poiesz Haulerwijk was meteen enthousiast over deze actie voor het regionale asiel en verhoogde het bij elkaar geplakte zegelbedrag met een cadeaubon van honderd euro. Deze samenwerking resulteerde in de totale donatie voor de Stichting Dierencentrum Friesland 330euro.