DraGor uit de corona-winterslaap

DRACHTEN De Heren van WSG Dragor togen zaterdag naar Enschede voor de eerste wedstrijd van het seizoen. De DraGorianen gingen vol goede moed naar de wedstrijd om de eerste 3 punten mee naar Drachten te nemen.

Na een lange rit en kort inzwemmen begonnen de waterpoloëers van de DraGorianen met de wedstrijd. Aanvoerder Mitchell van den Adel opende de wedstrijd met een doelpunt vanuit een goed uitgespeeld systeem (0-1) waardoor de DraGorianen op voorsprong kwamen. Daarna had DraGor de smaak goed te pakken en eindigde de periode met 2 fouten op een 2-4 voorsprong dankzij goals van Gerlof Huntelerslag, Johan de haan en een tweede goal van aanvoerder Mitchell van den Adel.

De tweede periode opende DraGor met drie extra doelpunten, de eerste voor Magchiel Groen, de tweede van Johan de haan en een derde goal van aanvoerder Mitchell van den Adel. Hierdoor was het na twee periodes 4-7 in het voordeel van DraGor.

De mannen van DraGor wisten in de derde en vierde periode de stand uit te breiden naar een 8-11 winst dankzij een goed afgeronde 5-meter van aanvoerder Mitchell van den Adel; een goed systeem uitgespeelde goal van Gerlof Huntelerslag; een goal vanuit een lange pass naar Magchiel Groen en een extra goal van aanvoerder Mitchell van den Adel. Komend weekend spelen de heren in het thuisbad de Welle om 17.30 tegen VZPC Vriezenveen. Door coronamaatregelen mogen supporters de wedstrijd niet live zien. Goals gemaakt door: Mitchell van den Adel (5), Magchiel Groen (2), Gerlof Huntelerslag (2) en Johan de Haan (2).