Suzanne Schulting boegbeeld van FENOR Energie

REGIO Suzanne Schulting is het nieuwe gezicht van FENOR Energie. De grande dame van het Nederlandse shorttrack en de no-nonsense energieleverancier FENOR hielden dinsdag een perspresentatie. Daarbij werd de campagne met Schulting in de hoofdrol onthuld.

“Het frisse en energieke imago van Suzanne past perfect bij FENOR”, aldus financieel directeur Jerry Speel van de in Heerenveen gevestigde energieleverancier. “We zijn dan ook erg blij met deze samenwerking.” Schulting is straks prominent te zien op de nieuwe website en in advertorials, blogs en video’s van het bedrijf.

FENOR is in 2012 opgericht voor de zakelijke markt, maar zet sinds 2018 eveneens koers naar de consumentenmarkt. Het bedrijf levert uitsluitend groene stroom en ook het gas kan CO2 worden gecompenseerd. De nieuwe campagne met Schulting past in de visie om ‘gewoon eerlijk over energie’ te zijn. Verder zijn nuchterheid en ambitie waarden die de sponsor en Schulting delen.

Ook Schulting is enthousiast. “Energie heb je sowieso nodig en als het dan duurzaam kan, is het extra mooi meegenomen. In de maatschappij waarin we nu leven is het belangrijk om daar op te letten. Ik denk ook dat het iets is van mijn generatie, dat we ons daar steeds bewuster van worden.”

Zelf krijgt de olympisch kampioene vooral energie van schaatsen, familie en vrienden. En uiteraard prijzen winnen.