Derde Cuvi winkel geopend in Gorredijk

GORREDIJK Afgelopen weekend is in Gorredijk de derde Cuvi winkel geopend.

Hiermee is een lang gekoesterde wens van het ondernemersechtpaar Alien en Rogier Wijnstok uitgekomen, die al geruime tijd op zoek waren naar een plek om uit te breiden voor de groeiende collectie sieraden, kleding en accessoires. En het leukste? De nieuwe winkel ligt tegenover de eerste Cuvi winkel in de Hoofdstraat van Gorredijk.

,,Deze winkelruimte was precies wat we zochten”, vertelt Rogier. ,,Vlakbij onze al bestaande winkel en ook nog eens tweemaal zo groot is als onze eerste twee winkels samen.” En al die ruimte is goed benut. Naast de nieuwste trends op het gebied van mode en sieraden, zijn er meer paskamers, leuke sfeerhoekjes om alle producten goed te laten zien en is er een gezellige koffiehoek.

„Ook de nieuwste Cuvi is een winkel voor iedereen,”vertelt Alien. ,,We hebben zowel de duurdere topmerken, als de betaalbare producten. En we behandelen onze klanten zoals we zelf graag behandeld willen worden.”

Cuvi Fashion op het modeplein gaat verder als Cuvi Event-Store en zal thematisch ingezet worden. Denk hierbij aan modeshows, introducties van nieuwe merken, exposities en Outlet.