Nu ook een Goudwisselkantoor in Drachten

DRACHTEN De prijzen van goud en zilver staan historisch hoog. Dat doet veel mensen besluiten om hun oude juwelen, munten of horloges in te wisselen voor contant geld. Vanaf nu kunnen Drachtenaren hiervoor terecht bij Goudwisselkantoor aan de Drift 1.

Het kopen en verkopen van kostbaarheden en verzamelobjecten is voor veel mensen geen dagelijkse bezigheid. Het is dan ook prettig als ze in hun eigen buurt terechtkunnen bij een firma met veel ervaring en waar persoonlijk contact voorop staat. Dit is terug te vinden bij het familiebedrijf Goudwisselkantoor, dat al meer dan 35 jaar in edelmetalen en verzamelobjecten handelt.

Privacy

Goudwisselkantoor Drachten is door de centrale locatie goed bereikbaar. Parkeergelegenheid en openbaar vervoer is op loopafstand. Een afspraak maken voor een taxatie of het verkopen van juwelen is niet nodig.

Een bezoek aan het Goudwisselkantoor is dan ook goed te combineren met de dagelijkse boodschappen of op weg naar het werk. In het pand is een ontvangst- en wachtruimte en een taxatiekantoor. Hier laten bezoekers in alle rust en privacy hun bezittingen beoordelen en kunnen ze het ook verkopen.

Jarenlange ervaring

Kantoor Drachten is onderdeel van de landelijke keten van Goudwisselkantoren. Inmiddels zijn er bijna 100 locaties in België en Nederland. Directeur Erik de Ruiter verklaart de groei “doordat we ruim 35 jaar ervaring in de goud- en zilverhandel hebben en een correcte prijs bieden. Bovendien zijn we discreet en is alles inzichtelijk. Zo testen en taxeren wij de voorwerpen waar de klant bij is, in een aparte taxatieruimte. Daar nemen we alle tijd voor. Vervolgens kan men bij ons kiezen voor contante betaling of overschrijving via de bank.”

Ruime openingstijden

Bij Goudwisselkantoor Drachten kunnen bezoekers terecht voor het verkopen, aankopen en verpanden van goud en zilver, juwelen en horloges, munten en andere waardevolle objecten. Het kantoor is open van maandag t/m vrijdag van 09.30 tot 17.30 en op zaterdag van 09.30 tot 17.00 uur. Een afspraak maken voor taxatie is niet nodig.

Meer informatie is te vinden op de website www.goudwisselkantoor.nl/kantoor/drachten