‘Gezonde leefstijl in makkelijke taal’ in bieb

DRACHTEN Woensdag 30 september 2020 start de cursus ‘Voel je goed’, georganiseerd door Bibliotheek Drachten. Deze gratis cursus is voor mensen die gezonder willen leven en daarbij een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

In 20 lessen wordt in makkelijke taal uitleg en advies gegeven over eten en bewegen. Een uitstapje naar de supermarkt is ook onderdeel van de cursus. Gedurende de cursus krijgen de deelnemers individuele begeleiding van een diëtiste.

Afvallen of werken aan een gezondere leefstijl? Om vrijblijvend kennis te maken met de cursus is er een voorlichtingsbijeenkomst op woensdag 23 september. Deze vindt plaats in de Brede School de Wiken van 9.00 – 12.00 uur. Op deze locatie wordt ook de cursus gehouden. Zowel de bijeenkomst als de cursus zijn gratis.

Kennismaking

De voorlichtingsbijeenkomst geeft informatie over de inhoud van de cursus en men kan het materiaal inkijken. Ook is er dan gelegenheid om kennis te maken met de trainers van de cursus en diëtiste Jelleke Kuipers. De cursus is voor volwassenen die willen werken aan een gezonder gewicht en graag adviezen ontvangen in makkelijke taal.

Voor mee info en aanmelden: Birgit Wienert van Bibliotheek Drachten, telefoonnummer 0512-512680. Aanmelden kan ook bij de klantenservice in de bibliotheek of online op www.bibliotheekdrachten.nl.