Met de inloop Samen@Holdert aan de wandel

DRACHTEN Woensdag 23 september gaat er een groep wandelen vanaf @Holdert. Een van de vrijwilligers heeft een route uitgezet.

Al lopende is er tijd om te praten en een moment voor wat drinken met wat lekkers. Om 14.00 uur verzamelen bij @Holdert aan Knobeldorffsplein 121. We zijn ongeveer 1,5 uur onderweg. Wel graag van te voren aanmelden.

Al jaren organiseert stichting AanZet op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag inloopgroepen voor een bakje koffie/thee en een praatje. Iedereen kan op maandag, woensdag en vrijdag terecht bij @Holdert aan het Knobeldorffsplein 121 en donderdag is er een inloop bij de Brede School De Drait aan de Flevo 190.

Iedereen is welkom: jong en oud; om andere mensen te ontmoeten, even niet alleen te hoeven zijn of om een spel te spelen. Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd, maar hieraan meedoen is niet verplicht. Het doel is andere mensen ontmoeten in een ontspannen sfeer. De sociale inloop is een initiatief van haar bezoekers, vrijwilligers, Stichting AanZet, MOS en MindUp.

Voor wandelen of een keer bij de inloop aanschuiven, aanmelden via samen@smallingerland.frl of bel/WhatsApp 06 – 245 819 18. Of zie www.st-aanzet.nl