Talenschool weer van start

DRACHTEN Altijd al een taalcursus willen volgen? Bij De Talenschool in Drachten kan dat! De Talenschool is een taleninstituut in Drachten en onderdeel van DC Taleninstituut.

Vanaf half september kan iedereen weer bij De Talenschool terecht voor een uitgebreid taalaanbod in groepsverband. De school biedt Duits, Engels, Frans, Spaans, Italiaans, Russisch & NT2 (Nederlands voor buitenlanders) aan voor beginners tot (licht) gevorderden.

Focus op spreekvaardigheid De nadruk ligt op het praktisch toepassen van een vreemde taal. Er is veel aandacht voor spreek- en luistervaardigheid. Een goede manier om je zelfvertrouwen te vergroten en je angst om te spreken te overwinnen! Ook komen lees- en schrijfvaardigheid en functionele grammatica aan bod.

Kleine groepen: Durf te spreken Onze lessen worden gegeven in kleine groepen van maximaal acht cursisten. Zo kunnen wij persoonlijke aandacht geven en is er ruimte voor additionele wensen van cursisten. Een groepscursus op maat dus. Meer weten? Ga naar www.detalenschool.nl.