Open huis van SwingInn

DRACHTEN Combineer sport en gezelligheid en geniet elke week van een avondje uit. Kom met partner of alleen of samen met vrienden.

Doe nieuwe sociale contacten op, investeer in uw relatie en werk ondertussen aan de conditie en hersenactiviteit. SwingInn Drachten maakt dit alles mogelijk. En om kennis te maken met dans, is er open huis.

Er is keus uit diverse dansstijlen zoals rock ‘n’ roll ’50 style, solo dancemix, solo latin , Argentijnse tango of stijldansen, het kan allemaal. Oubollig? Echt niet. Er wordt bij SwingInn Dance & Events te Drachten gedanst op moderne muziek, op hits van deze tijd.

Deur open

Vrijdag 4 september staat de deur open voor belangstellenden vanaf 19.30 uur. Iedereen kan dan vrijblijvend kennismaken met het aanbod van de dansschool. Het open huis wordt gehouden op vrijdag 11 september vanaf 19.30 uur, dan kan iedereen zelf ervaren wat bewegen op muziek met je doet en ontdekken welke dansvorm het beste past.

Deze avond staat bol van dansdemonstraties en mini dansworkshops, gratis deelname. Deze lessen kun je natuurlijk volgen voor de gezelligheid, elke week met partner of vrienden een avondje uit, maar ook ter voorbereiding van je huwelijksdans of om goed voor de dag te komen op het kerstgala of een ander feest.

De lessen starten vanaf 19 september. Meer weten, kijk dan op de website www.swinginn-drachten.nl of bel 0512-520779.