Ledûb Shirts staat voor Noord-Brabantse kwaliteit

Aangeboden door: mouwlengte7.com

Ultiem draagcomfort gecombineerd met een hedendaagse ontwerp. Bij Ledûb is elk overhemd een kunstwerk. Maar er is meer: dankzij de vele pasvormen en verschillende mouwlengtes onderscheidt Ledûb zich van de andere overhemd merken. Ben je benieuwd naar het ontstaan van dit unieke merk? Lees dan snel verder.

Hoewel Ledûb pas echt bekendheid verwierf toen Prins Claus, de man van prinses Beatrix, de shirts begon te dragen, heeft het merk al een lange geschiedenis achter de rug. Voor 1963 noemde Ledûb nog Van Winkel’s Confectiebedrijven. Maar, omdat het bedrijf in Budel, omgedraaid Ledûb, gevestigd is, werd voor de huidige naam gekozen.

Betrouwbaarheid als stokpaardje

In 1970 kreeg de zoon van de oprichter, Gerard Van Winkel, het bedrijf in handen. Na een opleiding in herenkleding en overhemden gebruikt hij zijn expertise om het bedrijf verder te laten groeien. Hij bouwde verder op de kernwaarden van het bedrijf. Vooral betrouwbaarheid draagt Ledûb hoog in het vaandel, waardoor de klanten steeds terugkeren.

De volgende waarden zijn voor Ledûb van cruciaal belang:

  • Betrokken zijn: in zijn winkels zorgt Ledûb telkens voor een geëngageerde werknemer die voor elke klant de juiste pasvorm kan vinden.
  • Stofkwaliteit: dankzij het gebruik van de beste stoffen kan Ledûb de kwaliteit garanderen. Oxford, twill en visgraat zijn voorbeelden van de luxewevingen die het merk gebruikt.
  • Transparantie: om het vertrouwen van de klanten voor zich te winnen, communiceert en informeert Ledûb heel open naar de consumenten toe. Ledûb laat bijvoorbeeld heel helder weten hoe het de overhemden produceert.
  • Eerlijkheid: Ledûb draagt eerlijkheid hoog in het vaandel. Zo zorgt het er uitdrukkelijk voor dat de werknemers goed betaald worden en dat ze in goede werkomstandigheden aan de slag kunnen.

Gedaan met strijken

Mooi meegenomen is dat de meeste overhemden van Ledûb strijkvrij zijn. Voor wie geen tijd of zin heeft om ’s ochtends te strijken, zijn strijkvrije overhemden een verademing. Zo kun je rustig de krant doornemen en goed geïnformeerd naar het kantoor gaan, in plaats van je druk te hoeven maken over het strijken van je favoriete shirt.

Strijkvrije overhemden worden gefabriceerd met een speciale synthetische stof. Het overhemd wordt met de normale stof geweven - in het geval van Ledûb 100% katoen -, maar tussendoor wordt er gebruik gemaakt van de speciale stof. In sommige gevallen wordt het overhemd onder spanning geweven, waardoor het telkens terugkeert naar de originele vorm. Op die manier blijven er na het wassen minder kreuken over. Na het weven zorgt Ledûb voor een kreukherstellende finish. Ideaal voor wie een hekel heeft aan strijken.

Ledub overhemden met mouwlengte 7

Ledûb weet dat de Nederlandse man, de langste man ter wereld is. En hier speelt het merk handig op in. Naast overhemden met de normale mouwlengte, kun je bij het merk terecht voor Ledûb overhemden met extra lange mouw. De Ledub mouwlengte 7 overhemden onderscheiden zich door de hoogwaardige stofmaterialen, de brede sortering van grote maten en de duurzame kwaliteit. Wanneer jij een lang persoon bent, zijn de overhemden van Ledub met extra mouwlengte een must in je kledingkast.

Wil je een overhemd van Ledûb aanschaffen?

Met Ledûb haal je gegarandeerd kwaliteit in huis. In elk extra lang overhemd en normale lengte overhemd is de passie en expertise van dit voortreffelijke merk terug te vinden. Ledûb is niet voor niets uitgegroeid tot een van de grootste merken van Nederland. Dankzij de duidelijke kernwaarden onderscheidt het merk zich van de concurrentie.