Evenement Even er op uit in Harkema

HARKEMA In verband met coronacrisis kan de traditionele Oude Ambachtendag dit jaar niet doorgaan. Daarom organiseert De Spitkeet een alternatief onder de titel Even er op uit.

Op en rond het grote park kunnen bezoekers zaterdag 5 september tussen 10.00 tot 17.00 uur met volle teugen genieten van diverse activiteiten bij de Spitkeet. Wandelen, verkennen, ontdekken, zien, ruiken, proeven en horen…

Neem deel aan de buitenactiviteiten, waaronder oneindig veel pret voor de kinderen met een spellencircuit. Om daarna heerlijke pannenkoeken te eten op het terras bij de pannenkoek kraam. Neem lekker de tijd om te lanterfanten over het park en ontdek en beleef door het invullen van een speurtocht/quiz hoe de mensen vroeger leefden. Geniet van de verrassende toegevoegde activiteiten en muziek in en om de huisjes op het park.

Tevens is een toertocht van oude tractoren die ‘s middags rondom de pingo staan opgesteld. Ook Sneupen bij de Spitkeet in en rondom het Weinhok is de moeite waard om een bezoekje te brengen waar u allerlei spulletjes uit grootmoeders tijd kunt kopen.

Deze dag wordt zoals gewoonlijk om 15.30 uur afgesloten met het boerenboelgoed, waar op heel veel mooie oude spulletjes kan worden geboden.

Entree € 5,50

Kinderen van 4 t/m 12 jaar € 2,50

Donateurs vrij

Parkeren is gratis.

Het park is rolstoel en rollator vriendelijk.