Growing Blue: de reallife soap van Bakkeveen

BAKKEVEEN In Bakkeveen wordt 28, 29 augustus en 4 en 5 september het iepenloftpsul Growing Blue opgevoerd.

Bakkeveen is helemaal op weg om een Blue zone te gaan worden. John de Mol ziet hierin een uitgelezen kans om na het fiasco van Utopia weer een nieuwe reallife soap te maken in Bakkeveen. Zijn zus Linda moet de verbindende schakel worden tussen fictie en werkelijkheid.

Het gezonde leven in Bakkeveen heeft ook een onverwachte keerzijde.

De huisartsen worden gedwongen om op zoek te gaan naar andere activiteiten maar dat valt niet overal in goede aarde. De Himmelploeg heeft genoeg van alle mensen die gezond willen wandelen en bewegen.

Terwijl de ouderen in Bakkeveen druk zijn met het gezonde leven, ziet de jeugd van Bakkeveen een nieuwe uitdaging. De mooi aangelegde snoeproute van de Doarpstun is een uitgelezen kans voor de jeugd om met andere planten te gaan experimenteren. En heeft de kok wel een goede neus voor de juiste ingrediënten?

Of dit allemaal wel de bedoeling is van John de Mol is maar de vraag en hoe het allemaal afloopt, is te beleven tijdens het theaterdiner.

Na het uitstel vanwege covid-19 in het voorjaar is de voorstelling aangepast naar een openluchtspel op de zonneweide van zwembad Dundelle Optisport in Bakkeveen. De aanvang van de avond is 18.00 uur. Reserveren is beslist noodzakelijk en dat kan via 0516 541493 of mail: dundelle@optisport.nl

of de website www.bakkeveen.nl/toneel