Eerste Scapino nieuwe stijl opent in Burgum

BURGUM Scapino opent zaterdag om 9 uur een nieuwe winkel aan de Markt 71 in Burgum. Scapino nieuwe stijl, een winkel met een modernere uitstraling en een beter overzicht. Iedereen is welkom bij de feestelijke opening.

De winkelketen verzorgt muziek, hapjes en spelletjes voor de kinderen. Bovendien profiteren bezoekers van allerlei aantrekkelijke openingsdeals. Niet alleen op de dag van de opening, maar ook in de week erna.

Feestelijke opening met goodiebags, muziek en spelletjes

Scapino is trots op zijn vernieuwde winkel en laat dat graag zien. Kom deze zaterdag naar de feestelijke opening van de winkel in Burgum. De eerste 100 klanten krijgen een gevulde goodiebag. Er wordt de hele dag muziek gedraaid. Ook zijn er spelletjes voor de kinderen en hapjes. Natuurlijk kun je een kijkje nemen in de compleet vernieuwde winkel. Die is lichter en overzichtelijker dan je gewend bent van Scapino.

Nieuwe winkelformule, Burgum heeft de primeur

Scapino komt deze zomer met een modernere winkelformule. Scapino Burgum heeft de primeur. Dit is de eerste winkel die overgaat naar het nieuwe concept. Dat wil zeggen: een lichtere winkel met een duidelijker overzicht. Zo vind je voortaan je regenkleding, voetbaltenue of sneakers nog makkelijker. Bovendien presenteert de schoenenwinkel de schoenen voortaan op model en niet meer op maat. De verouderde uitstraling van de winkel verdwijnt en maakt plaats voor Scapino nieuwe stijl. De winkelketen slaat een nieuwe weg in met de moderne winkelformule.

Het rood-gele logo komt terug, maar dan in een nieuw jasje

Scapino krijgt een modernere visuele identiteit die past bij de koers die het merk gaat varen en bij het DNA van de organisatie. De winkelketen frist de winkelformule op met herkenbare elementen. Daarom komt Scapino met een logo dat qua kleurstelling lijkt op het rode vierkant met het gele hoekje waar de winkelketen om bekendstaat. Door terug te gaan naar de oorspronkelijke kleuren wil Scapino herkenbaar blijven in de winkelstraten voor alle klanten.

De basis van Scapino: voordelig & dichtbij

Bij de nieuwe formule van de Nederlandse retailer in schoenen, sport en kleding hoort de slogan: voordelig dichtbij. Daarmee laat Scapino direct zien wat belangrijk is. Ten eerste natuurlijk de lage prijzen, daar verandert de winkelketen niets aan. Bovendien zit Scapino met 170 winkels door het hele land bijna letterlijk om de hoek. De echte schoenenspecialist biedt schoenen aan voor alle soorten activiteiten voor iedereen. Dat vult het merk aan met sportkleding, comfortabele basics en accessoires. Elk seizoen een verrassend aanbod.