Blues, rock en yoga met Iris Kroes in De Lawei

DRACHTEN In het laatste weekend van Vier je zomer in De Lawei spelen op het buitenpodium de bluesband Bluesdiggers en het rock-classics duo Two Faces.

Yogi en gitarist Jan Kuiper en yogi Yvonne verzorgen samen met The Voice winnares Iris Kroes een outdoor voorstelling met yoga, meditatie en muziek.

Two Faces speelt verrassende rock-classicks | Za 8 aug 20.00 - 23.00 uur

Two faces is een duo dat in een kleine bezetting rock-classics brengt, zonder dat de essentie en oorsprong van het liedje eronder lijdt. Verrassend is daarom ook hun repertoirekeuze dat nummers bevat van onder andere Neil Young tot Deep Purple en van Tom Petty tot Peter Gabriel, traditionals en zelfs Pink Floyd.

The Bluesdiggers dig it! | Zo 9 aug 16.00 - 19.00 uur

De mannen van The Bluesdiggers hebben een gezamenlijke passie voor the blues, the blues and nothing but the blues..... because they dig it! Uitgangspunt is dat ze voornamelijk met eigen composities aan de slag gaan. Geen dogma's of keurslijf maar blues, andere blues en nog meer blues. Dit resulteerde begin 2019 in hun eerste CD: Diggin’Deep. Hopper verandert met The Bluesdiggers in een bluescafé en zorgen voor heerlijk luisterplezier.

Yoga Outdoor met Iris Kroes | Zo 9 aug. 13.15 - 14.00 uur

Samen met The Voice winnares Iris Kroes verzorgen yogi en gitarist Jan Kuiper en yogi Yvonne een voorstelling met yoga, meditatie en muziek. Ze leren je op een ontspannen en laagdrempelige manier wat de benefits van meditatie, mindfulness en yoga zijn.

Bij deze bijzondere locatie is er ruim voldoende mogelijkheid om op een veilige afstand van elkaar mee te doen. !Neem zelf een matje mee en zorg voor makkelijk zittende kleding. De toegang is gratis.

Dj Swoolish zwingt zwoel | wo 5, do 6 en vr 7 aug 17.00 - 23.00 uur

Vanuit haar boudoir klinkt er een bijzondere en zwoele sfeer met warme klanken van oude cool- en latinjazz, Rhytm & Blues, bossa nova, mambo exotica en oude filmmuziek gedraaid op oud krakerig vinyl. Denk aan de muziek van Miles Davis, Jimmy Smith en Kenny Burrell. De stemmen van Billie Holliday, Nina Simone en Frank Sinatra. Af en toe kan er een verdwaalde boogaloo, soul of boogie woogie plaat langskomen en wie weet wat nog meer...