Museum Dr8888 biedt in de maand augustus exclusieve rondleidingen aan

DRACHTEN In de maand augustus geeft Museum Dr8888 iedere dinsdag en woensdag rondleidingen door het museum. Tijdens deze rondleidingen maakt het museum de bezoekers mogelijk om samen langer en beter naar de collectie en tentoonstellingen te kijken. De rondleidingen vinden buiten openingstijden plaats, zodat voldoende ruimte en tijd is om stil te staan bij de werken en om vragen te stellen.

Dinsdag: rondleiding voor individuele bezoekers

Elke dinsdag wordt voor individuele bezoekers een rondleiding gehouden in Museum Dr8888. De aanmeldingen verlopen via het TIP (Toeristisch Informatie Punt aan het Museumplein 3) waar geïnteresseerden zich kunnen inschrijven. Er is ruimte voor minimaal vijf en maximaal tien personen. De rondleiding begint om 14.00 uur en kost € 4 p.p. (excl. entree museum). Bij onvoldoende aanmeldingen gaat de rondleiding niet door.

Woensdag: rondleiding voor groepen

Museum Dr8888 houdt elke woensdag een exclusieve rondleiding voor groepen (max. grootte zes personen). De groep wordt door de conservator rondgeleid en begint om 11.00 uur. De aanmeldingen voor deze rondleiding lopen via info@museumdrachten.nl en dienen uiterlijk 24 uur van te voren binnen te zijn. De kosten bedragen € 40 euro (per groep). Dit is exclusief de entreekosten voor het museum (museumjaarkaart is gratis).

Kijk voor meer informatie op www.museumdrachten.nl.