Zwemchallenge Jong geleerd is oud gedaan

DRACHTEN Het laatste weekend van de zomer vakantie staat in het teken van de grote zwemuitdaging. Bij deze uitdaging Nationale Zwem C hallenge gaat het erom wie de zwemkunst nog het best beheerst. Een geweldige mogelijkheid voor ieder kind om je ouders of familielid uit te dagen voor deze Challenge.

Wat moet je doen voor deze uitdaging? Er wordt door de badmeesters van zwembad Wettervlecke een parcours uitgezet dat de deelnemers moeten afleggen. Na afloop worden de deelnemers beoordeeld op hun zwemvaardigheden. Dan krijgt iedere deelnemer te horen of het zwemmen voldoende beheerst wordt of dat er eigenlijk nog wel een aantal lessen gevolgd zouden kunnen worden. Na de deelname ontvangen alle deelnemers een diploma met op- of aanmerkingen.

Een geweldige mogelijkheid voor iedere zwemliefhebber om vader en/of moeder uit te dagen voor dit zwemspektakel voor vrijdag 14 augustus tussen 13.00 en 15.00 uur. Vooraf opgeven bij de kassa is verplicht, omdat een ieder ook met kleding aan moet zwemmen. De deelname aan dit zwemevenement is gratis.

P.s. mee te nemen kleding: t-shirt/overhemd met lange mouw, lange broek, schoenen, zwemkleding en handdoek.