Drachtster Boys houdt Summer Camp voor jeugd

DRACHTEN Drachtster Boys houdt een Summer Camp van 20 juli tot en met 7 augustus.

De velden van Drachtster Boys blijven open in de zomer. Waar normaal gesproken de voetbalactiviteiten in de ‘zomerstop’ op een laag pitje staan, opent de club vanaf 20 juli iedere werkdag om 19.00 uur de velden om de jeugd te laten voetballen: het Drachtster Boys Summer Camp.

Van maandag 20 juli tot en met vrijdag 7 augustus, iedere werkdag vanaf 19.00 uur voor iedereen in de leeftijd van 7 tot en met 17 jaar. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Coördinator Conrad Berghoef: ‘Op deze manier geven we gehoor aan de oproep van premier Rutte om de jeugd zoveel mogelijk te laten bewegen. De Drachtster Boys Summer Camp is zomeravondvoetbal voor iedereen, of je nou lid bent van een club of niet. Vergelijk het maar met het campingvoetbal: elke avond om 19.00 uur kijken we wie er aanwezig is, maken we een verdeling in teams en spelen we partijtjes onder deskundige begeleiding.”

Het Drachtster Boys Summer Camp staat onder deskundige begeleiding van leden van Drachtster Boys en is voor alle jongens en meisjes geschikt. Waar nodig zal gezorgd worden voor verkoeling. Summer Camp duurt in principe elke dag tot 20.30 uur, maar een leuk potje voetbal wordt natuurlijk niet zomaar afgebroken. Speciale kleding is niet nodig, als het maar een beetje sportief is.