Praktisch fotograferen bij PaiOngo Beeld en Woord

REGIO PaiOngo Beeld en Woord is een klein bedrijf van Evert Fokkema en Ingrid van Ek met een breed aanbod op het gebied van fotografie en tekst.

Voor liefhebbers van fotograferen hebben ze inmiddels een aanbod ontwikkeld dat de deelnemers in korte en praktische cursussen of workshops verder helpt met hun hobby. De populaire cursus ‘praktisch aan de slag met je camera’ is op 29 augustus en 23 september in Siegerswoude.

In deze cursus worden op een heldere, duidelijke manier de basisbegrippen van het fotograferen uitgelegd. Daarna is er voldoende gelegenheid om hiermee te gaan oefenen in de prachtige tuin van Theeschenkerij Bellefleur. De groepen zijn klein en er is genoeg ruimte om aan de RIVM-richtlijnen te voldoen. De workshops ‘lange sluitertijden aan de Friese waddenkust’ in de avonduren nabij Wierum staan op 7 augustus, 4 september en 18 september gepland.

Op afspraak kan fotografe Ingrid persoonlijk advies geven of in Oude Bildtzijl voor 1 of 2 personen de beginnerscursus aanbieden. Meer informatie over het aanbod van PaiOngo is te vinden op www.paiongo.nl. Ook is het handig hun facebookpagina te volgen voor actuele informatie. Reageren kan via po@paiongo.nl.