Vrijwilligers erelid SC Boornbergum

BOORNBERGUM René Wiersma en Jolanda Zandberg- Beekman zijn, tijdens de ALV op 1 juli, benoemd tot erelid van SC Boornbergum`80.

Beiden zijn sinds begin jaren ‘90 betrokken bij de club en hebben zich in de loop der jaren in verschillende functies verdienstelijk gemaakt. René Wiersma heeft met zijn inzet, energie en grote passie voor voetbal meerdere functies bekleed. Van trainer, grensrechter, scheidsrechter bij de jeugd, bestuurslid jeugd en zaterdag afdeling tot leider van zaterdag 1. En René levert ook al jarenlang een belangrijke bijdrage bij de wedstrijdplanning als wedstrijdsecretaris van alle voetbalafdelingen van de club. De titel ‘topscorer aller tijden van de club’ staat trouwens ook op zijn naam.

Jolanda heeft haar sporen dubbel en dwars verdiend door zich vrijwillig in te zetten toen onze club het heel hard nodig had. In 1992 stapte het gehele zondag bestuur op, en Jolanda als (wedstrijd)secretaris begonnen en heeft ze samen met nieuwe bestuursleden het zondagvoetbal weer op de rit gekregen. De uren die zij de afgelopen jaren voor de club heeft gemaakt zijn niet te tellen.