Weer openluchtconcerten in Karmelklooster

DRACHTEN Karmelklooster Drachten houdt elke week twee openluchtconcerten in juli & augustus.

Donderdagavond 9 juli zijn er Weima & van der Werf. In juli en augustus elke week twee openluchtconcerten in de sfeervolle tuin van het Karmelklooster. Met een gevarieerd programma: blues, rock& roll, klassiek, meezingconcert, luisterliedjes, jaren zestig muziek.

De concerten zijn op de donderdagavond om 20.00 uur en op de zondagmiddag om 14.30 uur, alleen bij goede weersomstandigheden. Op de website staat actuele info, ook over de concerten: www.karmelklooster.nl Het klooster is een uur voor aanvang van het concert geopend.

Duo Weima & vd Werf bijt het spits af met een concert van ruim een uur in de kloostertuin. Deze muzikanten, die al jaren te gast zijn bij het Karmelklooster, wagen zich aan de beatmuziek van de jaren 60: hits van o.a. Beatles, Stones, Kinks en Monkees passeren de revue. Een getalenteerd en gedreven duo qua muziek, beeld, spel en energie. Dit heeft zijn weerslag op het publiek. Misschien zelfs samen zingen of dansen. Na afloop is er gelegenheid om nog een drankje te genieten in de kloostertuin.

Het is een openluchtconcert, dus wat warme kleding is geen overbodige luxe. Bij twijfel vanwege de weersomstandigheden nemen we op de dag zelf, in overleg met de musici, de beslissing of een concert door kan gaan. Is soms ook mede afhankelijk van de te gebruiken instrumenten. Entree: € 20,- incl. concert, eenmaal koffie of thee bij ontvangst. Het klooster vanaf 19.00 uur geopend. Karmelklooster Drachten Burg. Wuiteweg 162, telefoon: 0512-512103 of zie www.karmelklooster.nl