Buddha to Buddha dagen by Cuvi

GORREDIJK Het is ieder jaar een hele happening: het Buddha to Buddha event bij Cuvi Jewellery & Fashion in Gorredijk.

De 4-sterren Gold dealer van het exclusieve sieradenmerk moest dit jaar extra creatief zijn. Als gevolg van de coronamaatregelen is voor dit jaar een andere opzet noodzakelijk. Na weken van brainstormen en voorbereiden presenteren ondernemers Alien en Rogier Wijnstok daarom van 11 tot en met 21 juni de Buddha to Buddha dagen by Cuvi.

Cuvi haalt alles uit de kast om van de 2020 editie, de ‘coronaeditie’ zoals het team de Buddha to Buddha dagen by Cuvi is gaan noemen, onvergetelijk te maken. De essentie van het oorspronkelijke Buddha to Buddha event blijft hetzelfde: 11 dagen langs staat Cuvi helemaal in het teken van het prachtige sieraden merk Buddha to Buddha. Dit jaar is er gekozen voor een kleinere opzet met grotere acties en online ondersteuning. En natuurlijk alles volgens de RIVM richtlijnen.

Loungetuin

In de winkel is nog steeds veel leuks te beleven, zoals het BtB service atelier waar sieraden gratis gepolijst en nagekeken kunnen worden, een DJ, een heerlijke overdekte loungetuin en natuurlijk heel veel zilveren en gouden sieraden van Buddha to Buddha.

Om het nog feestelijker te maken zullen er dit jaar nog veel meer spetterende acties zijn dan tijdens de vorige edities. ,,Klanten krijgen cadeautjes bij hun aankopen”, vertelt Alien. ,,Hoe meer BTB sieraden je koopt, des te meer je krijgt.”

Gratis workshops

Daarnaast worden dit jaar een aantal van de activiteiten verplaatst en/of uitgebreid naar online. Zo zijn op de facebookpagina van Cuvi gratis workshops te volgen, live sets van de DJ te horen en de ontwikkelingen van het 11-daagse kunstwerk door FIEN73 te volgen.

,,Het wás al een heel erg leuk evenement”, zegt Alien, ,,en zou zomaar eens kunnen dat de coronaeditie, volledig volgens de RIVM-richtlijnen, nog veel leuker gaat worden!” Meer info op www.cuvi.nl