ONB hervat trainingen voor jeugd van 13-18 jaar

DRACHTEN VV ONB hervat de trainingen voor de jeugd van 13 tot en met 18 jaar.

Nadat de KNVB op 28 mei aangaf dat de 1,5 meter regel voor de jeugd van 13 tot en met 18 jaar is komen te vervallen, heeft VV ONB dan ook meteen besloten om de trainingen in aangepaste vorm (conform Corona Protocol van de KNVB) voor de JO15 en JO17 categorieën te hervatten.

Hoewel het officieel vanaf 1 juni al mogelijk was te trainen zonder de 1,5 meter afstand, moesten de spelers toch nog even hun geduld bewaren voordat ze woensdag 3 juni weer met elkaar konden trainen. De opkomst bij de trainingen was hoog, wat aangeeft hoezeer de spelers hechten aan het trainen met hun teamgenoten bij VV ONB.

ONB is blij dat alle jeugdcategorieën weer ‘normaal’ kunnen trainen en willen de spelers dan ook de gelegenheid geven nog te trainen tot midden juni, om zo toch nog het seizoen positief af te kunnen sluiten. De trainingsdagen zijn dinsdag en donderdag van 5 jaar tot en met 13 jaar en maandag en woensdag van 14 tot en met 18 jaar. Wie een keer wil meetrainen, kan een mailtje sturen naar info@vvonb.nl