Stef on tour in Drachten

DRACHTEN Na er twee weken geleden bij JP van den Bent in Wolvega een feestje van te hebben gemaakt, was het deze week de beurt aan de Carneool in Drachten.

Stef Verhagen uit Heerenveen is ‘on tour’ door Friesland, om mensen met een beperking in deze coronatijd een mooi feestje te bezorgen. Verhagen is zeven jaar begeleider met TOF vakanties en 2 jaar met Dolfijn reizen. Steevast worden er bonte avonden georganiseerd tijdens zijn aanwezigheid en dit maakt deze vakanties tot een waar feest.

Aangezien reizen momenteel bij bosjes afgezegd worden, kwam de vraag aan Verhagen om eens te komen optreden. ‘Daar hoefde ik niet lang over na te denken, alleen de invulling was nog wat onwennig. Na een voorzichtig begin, werd het in Drachten een sfeervol feestje’, aldus de entertainer. Met muziek van Jannes, Rinus, de Snollebollekes, K3, Kabouter Plop en nog meer werd een uurtje, een dikke 2 uur pret.

Na mailcontact met verschillende woongroepen voor mensen met een beperking, loopt de agenda van Verhagen voor de komende weken al aardig vol. ‘Zij plezier, ik lekker bezig en zeg nou zelf, wat is er mooier dan mensen een beetje plezier te geven in deze vervelende tijd?’, aldus Verhagen. In verband met de privacy zijn de foto’s bewerkt.