Tienerevenement Square gaat live

DRACHTEN Al jaren is Drachten het decor voor Square, een interkerkelijk tienerevenement dat tijdens het hemelvaartsweekend wordt gehouden.

Meer dan 1000 tieners en medewerkers komen dan bij elkaar voor hoogstaande activiteiten en diepgaande ontmoetingen. Ook Square heeft enkele weken geleden het evenement moeten annuleren tot grote teleurstelling van tieners uit heel Noord Nederland. Maar Square heeft een verkleind alternatief.

Square live, gewoon via YouTube in je eigen huiskamer. Dus zet de stoelen en banken aan de kant, maak de vloer vrij, want Square komt bij de mensen thuis. Het hemelvaartsweekend begint met een flashback naar Square 2019. Met op vrijdagavond Martin Koornstra, zaterdagavond Joël Treuren en zondagochtend David Lodder.

Het weekend wordt spectaculair geëindigd op zondagavond om 19.30 uur met ‘Square live’. Een waanzinnige opening met free runners, een deel van de wel bekende squareband is aanwezig, iedereen kan live reageren via chat, Martin Dol zal spreken en de presentatoren Evert en Gerbrich ontbreken niet. Er wordt ingezoomd op #goodlife, het thema van Square 2020. Square is te zien via https://www.youtube.com/user/SquareDrachten .