Gymmen en turnen in coronatijd

BEETSTERZWAAG In het kader van versoepeling van de coronamaatregelen zijn ook de lessen van ‘Karin’s Fit en Fun’ weer opgestart.

De buitentrainingen worden gehouden op het schoolplein van basisschool ‘De Finne’in Beetsterzwaag en de afgelopen week hebben een kleine 100 deelnemers zich op plezierige wijze in het zweet gewerkt. Het schoolplein heeft al een rekstok en een flinke lading rubberen tegels voor de basisacrobatiek die freerunnen, turnen en gymnastiek zo nodig hebben.

Aangevuld met materiaal vanuit het speellokaal en eigen meegebracht materiaal zoals opblaasmatten, springplank, handstandklosjes en spelmateriaal is er al flink gewerkt. De lessen gaan op deze manier door zolang als nodig is. Op de dinsdag is er een freerundag, de woensdag gymnastiek en op donderdag wordt geturnd. Op woensdagavonden zijn er lessen voor volwassenenconditiefun vanaf de sporthalingang.

Het zijn geen vrije inlooplessen, vooral om te grote groepen te voorkomen. Om die reden is opgave verplicht. Meer info: www.karinsfitenfun.nl of 0623119061.