Auto Schaap klaar voor 1,5 meter economie

DRACHTEN Net als veel ondernemers lag zelfstandig autodealer Cor Schaap er ’s nachts wakker van hoe hij zijn showroom klaar moest maken voor de 1,5 meter economie.

Let Things Talk kwam bij Auto Schaap met een eenvoudige oplossing voor de 1,5 meter economie (social distancing). Door het inzetten van zeer nauwkeurige sensoren en Philips Hue verlichting informeert Auto Schaap volledig automatisch op basis van een bezoekerslimiet door middel van het ‘stoplichtmodel’ of het veilig is om zijn showroom te betreden.

“Uitgangspunt bij de gewenst oplossing was, dat zijn bezoekers/gasten eenduidig, 100% privacy proof een duidelijk boodschap krijgen bij betreden van zijn showroom” volgens Schaap. Met TrustCount Light verandert de kleur van de bijgeleverde Philips Hue lamp automatisch op basis van een vooral ingesteld bezoekerslimiet (groen, oranje, rood). De sensor zijn bij Schaap ook gekoppeld aan het LTT Retail analytics platform, waardoor Schaap uiterst nauwkeurig de in- en uitgaande bezoekersstroom kan meten voor zijn vitrine en bij het plannen van zijn personeel rekening houden met vakanties en weersinvloeden.

Een ander groot voordeel voor Schaap is, dat hij zijn autoaanbod nog beter afstemmen op de vraag, doordat hij weet welke auto’s populair zijn bij zijn bezoekers. Zondag 17 mei om 17.00 is een uitzending van het programma Next Level op RTL Z met daarin uitleg over de oplossing voor de 1,5 meter economie.

Let Things Talk

Let Things Talk levert intelligente oplossingen aan organisaties op het gebied van Smarter Working, Smart Office en Smarter Shopping, met oog voor actuele maatschappelijke thema's, zoals klimaat, privacy en de energietransitie. ‘Ondersteun het nieuwe werken, verbeter processen, werk slimmer, efficiënter en bespaar tijd, geld en energie door het inzetten van sensoren, software en displays. Let Things Talk maakt o.a. een gebouw duurzaam en werkplekken slimmer en veiliger, waardoor medewerkers effectiever en plezieriger werken.’

Voor meer info: www.letthingstalk.nl.