Alternatieven bij ONT

OPEINDE ONT worstelt net als andere voetbalclubs met de coronaperikelen. Van nieuwe spelers, zoals elders, is nog niets bekend. Ook niet van eventueel vertrekkende spelers. Door coronavirus ligt alles op dit gebied een beetje stil.

Alternatieve activiteiten zijn er er geweest. Via de ONT-site waren er in het begin van de crisis ONT voetbalchallenges. Spelers konden filmpjes insturen en die werden op de site geplaatst. Daarna is de club gestart met de verkiezing van het ONT sterrenelftal. Voor meer informatie zie vvont.nl

Intussen was de club op de site ook gestart met ‘Uit de oude doos’. Foto’s uit vroegere tijden konden worden ingestuurd en dat heeft tot dusver tientallen inzendingen opgeleverd. Al deze activiteiten zijn bedoeld om de leden bij de club betrokken te houden. Gezien de aantallen bezoeken lukt dat aardig. Maar er gaat natuurlijk niet boven gewoon voetballen en socializen in de kantine.

Trainen

Sinds kort mag weer worden getraind en dat is bij ONT uiteraard ook het geval. Op 6 mei hebben (ouders van) jeugdleden via de mail informatie ontvangen. Die informatie staat ook op de site. De technische commissie, de jeugdcommissie en hoofd opleidingen houden daarbij uiteraard rekening met de strikte regels die er zijn opgelegd.

Op de foto uit 1983 - gemaakt in verband met een nieuwe sponsor - staand van links naar rechts: sponsor Henk van der Laan, voorzitter Frits Lolkema, Arie Douwsma, Marten Dam, leider ONT 1 Jan Maychrzak, Arno de Boer, Anne de Meer, Andries Peereboom, Piet Hoekstra, Thomas Boonstra, Johan Feddema, Siebren Jacobi, Koen Roukens, leider ONT 2 Wietze Kooistra, Sigi Naumann.

Gehurkt: Siebren de Vries, Anne Jager, Herman Pel, Freek Bosgraaf, Jan Andries Kooistra, Renze Elverdink, Jan van der Wal, Minte Lindeboom, Pieter Elverdink, Berthold de Haan.