Altijd al een webshop willen beginnen? Dit is je kans om het gratis te proberen

Aangeboden door: shopify.nl

Heb je altijd al een webshop willen beginnen, maar kijk je liever eerst de kat uit de boom, voordat je direct aan maandelijkse kosten verbonden zit? Maak gebruik van het gratis proefabonnement van Shopify, waarin je 90 dagen lang alle tools en services kunt ontdekken die jij als ondernemer nodig hebt om jouw bedrijf te starten, te beheren én te laten groeien.

Tien jaar geleden begon Shopify met de online verkoop van diverse snowboards. Gezien geen enkele e-commerce-oplossing de makers van Shopify de handvatten naar een succesvol bedrijf bood, namen ze zelf het heft in handen. En met succes! Doordat Shopify het aantal obstakels voor nieuwe bedrijven aanzienlijk verlaagd en zo commerce voor iedereen beter toegankelijk maakt, profiteren vandaag de dag meer dan 1.000.000 bedrijven van elke omvang, van het platform. Je kunt dus wel stellen dat Shopify een handjevol voordelen met zich meebrengt, maar wat zijn die voordelen? En waarom zou het gratis proefabonnement ook in jouw voordeel zijn?

De voordelen van Shopify

  • Shopify vereenvoudigt het starten van een online webshop aanzienlijk. Het platform is gebruiksvriendelijk, geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde webwinkelier, en daardoor door iedereen te gebruiken.
  • Loop je desondanks tóch nog ergens tegenaan? Shopify beschikt over een klantvriendelijke klantenservice die vrijblijvend, 24/7,optimale klantenservice verleent. Niet alleen kun je gebruik maken van het helpcentrum, maar ook kun je Shopify gerust een mailtje sturen voor eventuele specificaties.
  • Profiteren van alle gangbare betaalmethodes? Shopify biedt onder andere betaalmogelijkheden door middel van iDeal, creditcard, Paypal, bankoverschrijving, Klarna en Apple Pay, waardoor jouw klanten zelf kunnen bepalen hoe ze hun aankoop afronden.
  • Kies je voor Shopify, dan kies je voor extra features. Middels Shopify verkrijg je namelijk toegang tot honderden apps waarmee je extra functionaliteiten aan je webshop toe kunt voegen.
  • Verzendingen en retouren afhandelen met korting? Via Shopify koppel jij jouw verzendingen via Sendcloud eenvoudig aan PostNL, DHL, DPD én UPS en profiteren ook jouw klanten van deze luxe.
  • Waar je normaal gesproken standaard 14 dagen gratis de kans krijgt om Shopify 100% vrijblijvend te proberen, zonder vooraf ook maar iets te hoeven betalen of je betaalgegevens in te voeren, geldt dit nú niet voor slechts 14 dagen, maar voor maar liefst 90 dagen!

Gratis proefabonnement

Wil jij gebruik maken van het 100% vrijblijvende proefabonnement van 90 dagen? Verkrijg meer informatie en start jouw proefabonnement vandaag nog!