Priuwerij Box in Beetsterzwaag

BEETSTERZWAAG Begin dit jaar zat een aantal ondernemers nog samen voorbereidingen te treffen voor de jaarlijkse Priuwerij.

Tijdens Koningsdag is dit een feest van heerlijke hapjes van ondernemers uit Beetsterzwaag, gehouden voor de deur van het dorpshuis ‘de Buorskip’. Het lijkt een verre herinnering na een paar weken corona-crisis. Echter, bij de pakken neerzitten, dat kennen deze ondernemers niet; een Koningsdag zonder Priuwerij is geen optie. Juist in deze tijden is het goed om vast te houden aan tradities. Koningsdag wordt Woningsdag met een Priuwerij Box om rondom de Thuis-Toost van te genieten.

Sweach’s oude bekenden Lyf’s, Prins Heerlijck, ‘t SnackBearske, Thomas Kookt en het Witte Huis zijn uiteraard van de partij. Het team wordt dit jaar versterkt door de twee nieuwkomers in de Hoofdstraat; de winkels Bijzonder Lekker en Savour. Het concept is simpel; per mail wordt tevoren een Priuwerij Box besteld met hapjes in de stijl van de jaarlijkse Priuwerij. Eventueel kan een flesje wijn direct mee besteld worden.

Rijkelijk gevuld

Het afrekenen gaat ook keurig online via een betaalverzoekje, zodat fysiek contact vermeden wordt. De Boxen kunnen op Koningsdag in de Pastorielaan in Beetsterzwaag worden afgehaald. Uiteraard wordt er bij het afhaalpunt rekening gehouden met de noodzakelijke maatregelen. Thuis aangekomen kan een deel van de rijkelijk gevulde box zo op tafel en een ander deel moet even kort de oven in. Het eventuele flesje wijn is indien nodig al gekoeld en uiteraard mist een lekker dessert niet in de Box. De box kan ook eventueel vegetarisch besteld worden.

Het is ook mogelijk om de box voor iemand anders te bestellen. De klant support hiermee niet alleen uw lokale ondernemers, maar kan op die manier ook iemand in uw omgeving een bijzonder hart onder de riem steken. Meer informatie over de Priuwerij Box is te vinden op de Facebook pagina van deze ludieke samenwerking: facebook.com/beetsterzwaag.