Circus Renz in de wolken met kamelenbaby

DRACHTEN Circus Renz mag het in deze crisistijd niet te breed hebben, zaterdag was er een bijzonder lichtpuntje.

Het circus is verblijd met een baby-kameel, zaterdagmorgen kwam het het fraaie beestje ter wereld. En dat in een tijd waarin het circus - dat nog ‘overwinterd’ in Drachten - het niet gemakkelijk heeft. Voorlopig zijn er geen voorstellingen en dus geen inkomsten, maar de dieren kunnen niet zonder voer.

Geen bezoek

Eerder meldde de Drachtster Courant al over een actie van dierenvrienden. Nu is er dus een andere positieve ontwikkeling. Al is (kraam)bezoek niet mogelijk in verband met de corona-maatregel. En voor de rust van moeder en kind. Overigens is moeder kameel ook in het circus geboren.

Felicitaties zijn uiteraard welkom via de social media, te weten de Facebookpagina van Circus Renz Berlin, of de site. Langs die kanalen houden het circus en verzorgster Madeleine Renz (luchtacrobate en paardenshow) liefhebbers op de hoogte van het wel en wee.

Belangstellenden kunnen meedenken voor een naam van het ‘meisje’, en sturen naar de socialmedia kanalen van Circus Renz Berlin, ook via de social's zal de familie Renz de volgers op de hoogte houden van de groei van de baby kameel zodat mensen niks van dit nieuwe prille wonder hoeven te missen.