Platform voor horeca: thuis dineren

DRACHTEN De Drachtster Courant/Woudklank wil het platform voor horecaondernemers om thuis dineren te promoten.

De verordening om alle horeca te sluiten was een grote schok. Restaurants zaten nog vol, net als terrassen. Iedereen moest weg en alles werd gesloten. Het was een klap voor alle horecaondernemers.

In korte tijd lieten diverse ondernemers zien we hoe creatief deze branche is. Veel restaurants en andere horecaondernemers, waar je normaal alleen maar kunt eten of kan afhalen, startten direct met afhaal- en bezorgdiensten. Sommigen pasten hun website aan en posten iets op hun eigen Facebookpagina. Omdat iedereen dit doet, vliegen de posts je om de oren en verdwijnen deze ook weer snel op de tijdlijnen van de volgers

Platform

Samen de schouders onder zetten kan. Met een platform voor de horecaondernemers die nog open zijn en maaltijden aanbieden voor afhaal en bezorging. De medewerkers van Drachtster Courant/Woudklank richten een vaste pagina in op onze website en zullen ook actief reclame maken voor deze pagina. In onze krant, op onze website maar ook via onze (zeker nu) veelbekeken eigen social media kanalen zullen we deze pagina promoten.

Neem contact op met Pieter Fokkema: 06- 30 81 78 18, Hendrik Wolf: 06- 15 44 90 59 of Johan Kamsma 06- 29 01 34 35 voor meer informatie en advies.