Djinn Keegstra en Anton Vredevoort naar Drachtster Boys

DRACHTEN Kind van de club Djinn Keegstra komend seizoen weer terug in Drachtster Bos Djinn Keegstra komt terug bij Drachtster Boys.

De 25-jarige Keegstra komt na één seizoen weer terug van vv Drachten. Hij is een linkermiddenvelder die zowel controlerend als ‘loper’ kan spelen. Keegstra heeft een lange geschiedenis bij vv Drachtster Boys. Eerder kwam hij drie jaar uit voor de beloften (tweede elftal), nadat hij een half seizoen bij de eerste selectie van Drachtster Boys had gezeten.

Ommar Jager, met ingang van het nieuwe seizoen de nieuwe hoofdtrainer van Drachtster Boys: ‘toen alles rond was met betrekking tot mijn hoofdtrainerschap bij Drachtster Boys, was mijn eerste prioriteit om Djinn terug te halen. Ik ben erg trots en blij dat dit is gelukt. Over Djinns kwaliteiten hoeven we het niet te hebben. Het is vooral zijn persoonlijkheid en drive die er bovenuit steekt. Djinn is het toonbeeld van waar wij als club voor staan. Zijn drive en input binnen het team en naar de club toe is alles wat ik verwacht van een speler. Ik kijk er enorm naar uit om weer met Djinn samen te werken!’

Neus voor de goal

Het komende seizoen komt ook de 23-jarige Anton Vredevoort de eerste selectie van vv Drachtster Boys versterken. “We zijn erg blij met de komst van Anton Vredevoort. Hij is een ambtieuze en dynamische spits met een neus voor de goal. Dat zijn de kenmerken van een aanvaller zoals we ze graag in onze selectie hebben. ” aldus Gijs Lokhorst, voorzitter van Drachtster Boys.

Vredevoort komt over van VV Drachten waar hij zijn opleiding heeft genoten. De nieuwe selectie begint vorm te krijgen en de jeugdopleiding levert goede talenten voor het komende seizoen. Harm Welfing en Jolt Postma komen over uit de jeugd. “We zijn zeer tevreden over de ontwikkelingen binnen de jeugdselecties, in toenemende mate stromen er spelers ven het gewenste en noodzakelijke niveau door en dat is erkenning voor de hele jeugdopleiding” aldus Lokhorst.

Ook Rick Schuring, Dave Boonstra, Marco Haitjema, Kasper Dekens, Emile Peters, Jan Jacob van der Mei en Thom Zwart blijven deel uitmaken van de selectie. Eerder werd het blijven van sterkhouders Dennis Hoekstra, Rob Schokker en Sicco Bouwer al gemeld en de komst van Harmen Visser.