Lauswolt: beste golfresort

Beetsterzwaag Landgoed Lauswolt is door Leading Courses uitgeroepen tot beste golfresort van Nederland.

De resort is nummer 49 van beste golfresorts in Europa. Leading Courses is de enige lijst met golfresorts in Europa die volledig onbevooroordeeld is en volledig is gebaseerd op beoordelingen van golfers.

Leading Courses is het referentiepunt voor golfers die op zoek zijn naar een geweldige golfreis of golfvakantie. Sinds 2016 wordt de ranglijst gepubliceerd van “Golfers Choice, de beste golfresorts van Europa. Lauswolt is erg verguld met haar eerste plaats.

Trots

Directeur van Landgoed Lauswolt Marc van Gulick is ontzettend trots op deze benoeming: “Leading Courses is hét platform voor golfers waar ze hun mening achterlaten; dat wij uitgeroepen worden tot beste golfresort van Nederland is fantastisch! Dat kan niet zonder een bijzonder gemotiveerd team dat dagelijks een unieke Lauswolt-beleving creëert voor onze gasten!”

De golfclub voegt hieraan toe: “De reviews van de golfers laten steeds vaker zien dat ze deze Friese parel weten te waarderen. Dit komt ook door de uitdagende spelbeleving waar bos en heide afgewisseld worden met water van het beekdal.”