Lawei: Dangerous Liaisons

DRACHTEN Deze week in De Lawei veel fraais. Wat te denken van The Magic of Jeans, de toneelsensatie ‘Dangerous Liaisons’ of VOF De Kunst. Het bloed kruipt waar...

The Magic of Jeans | Heartbeat. Voel het ritme van de allernieuwste show van The Magic of Jeans: Heartbeat. Een theaterconcert met de hits van toen in een nieuw, hip jasje en met de hits van nu; je kunt niet meer stil blijven zitten! Een spetterende live band neemt je samen met een geheel nieuwe cast mee op een muzikaal avontuur. Deze show is te zien op donderdag 27 februari om 20.00 uur.

Dangerous Liaisons | Tjitske Reidinga e.a. Een cast om van te watertanden, een script om van te duizelen, een regie om nooit te vergeten: Dangerous Liaisons is de toneelsensatie van dit theaterseizoen. Voor het eerst staan Tjitske Reidinga en Mark Rietman samen op de planken, het is voor hen een droom die uitkomt. Als graaf Valmont en markiezin de Merteuil bespelen ze elkaar in een gevaarlijk spel van verleiding en manipulatie. Deze voorstelling is te zien op vrijdag 28 februari en zaterdag 29 februari om 20.00 uur.

VOF de Kunst | Het bloed kruipt (waar het niet gaan kan). Het is de nazomer van 1983. Uit alle radio’s klinkt dat ene aanstekelijke lied Suzanne. Nummer één in de hitlijsten, iedereen zingt het mee met VOF de Kunst. Het bloed kruipt (waar het niet gaan kan) is een feest der herkenning voor iedereen, met oude hits, nieuwe muziek, meezingers en luisterliedjes. Nog altijd even energiek en aanstekelijk als toen. Deze show is te zien op zaterdag 29 februari om 20.15 uur.

Showponies 2 | De Alex Klaasen Revue. In Showponies 2 van De Alex Klaasen Revue staat alles op zijn kop en barst er weer een revue los vol technische hoogstandjes, feilloze samenzang en dubieuze woordspelingen. Niets is wat het lijkt, je gaat genieten van Alzheimer de musical, een grootse show van en met demente bejaarden, een veganistisch zwanenmeer-ballet, een depressieve nar, een acht stemmige jodel-symfonie en nog veel meer… Deze show is te zien op woensdag 4 maart om 20.00 uur.

Meer informatie en kaarten via www.lawei.nl of kijk op www.hopperdrachten.nl voor de gratis zondagprogrammering.