Trouwringen-actie bij Juwelier De Slag

URETERP/OLTERTERP Er zijn trouwringen-actiedagen donderdag, vrijdag en zondag bij Juwelier De Slag. Actiedagen met hoge kortingen en zelfs een gratis herenring bij het merk The Happy Love Collectie voor wie een set koopt.

In hun sfeervolle verbouwde boerderij in Olterterp vlakbij Drachten presenteert Juwelier De Slag, de grootste collectie trouwringen van het Noorden met de nieuwste modellen, materialen en mogelijkheden. “Er zijn natuurlijk traditionele trouwringen”, vertelt Hilde Ferbeek, eigenaar van De Slag, “maar daarnaast hebben we een hele grote bi- en tricolour collectie ringen waarbij in de dames ringen prachtig briljant gezet kan worden”, legt ze uit. “Personaliseer dit met een vingerafdruk van je geliefde, het kan allemaal bij ons. Tevens kunnen we ringen maken, helemaal naar eigen wens, precies zoals de klant het graag wil hebben”.

“Nieuw in onze collectie zijn de trouwringen van de Titan Factory. Dit zijn titanium ringen die gecombineerd kunnen worden met goud of met Carbon, dit laatste is een zwart materiaal dat prachtig staat met goud of titanium”, aldus Hilde. “Heb je trouwplannen, kom dan deze dagen gezellig bij ons langs en laat je kundig en persoonlijk door ons adviseren en profiteer van de prachtige kortingen en aanbiedingen”.

Donderdag, vrijdag en zondag is er naast de korting en de gratis herenring bij aankoop van een set bij The Happy Love Collectie, voor iedereen die bij De Slag ringen bij hun koopt een trouwbox t.w.v. 75 euro. Boordevol informatie en cadeaus om van de trouwdag een droomdag te maken. De openingstijden: donderdag van 13.00-21.00 uur, vrijdag van 13.00-21.00 uur en zondag van 11.00 tot 17.00 uur. Zie ook www.deslag.nl