Medailles tijdens Valentijnscup acrogym voor RSO acro

OUDEGA Afgelopen weekend was het acrogym toernooi ‘De Valentijnscup’ in Oosterwolde. Teams uit heel Nederland namen deel aan deze wedstrijd voor alle niveaus van acrogym.

Vanuit Oudega, RSO acro, was er ook een afvaardiging met maar liefst vijf teams. Zaterdagochtend kwam het team Sirle Bosma, Doutzen Plantinga en Shanaya Wijmenga uit in de categorie E-jeugd damesgroep. Ze deden een prachtige, bijna foutloze oefening. Team Leo meester en Minze Visser kwamen ook in de ochtend uit in de categorie E-jeugd herenpaar en haalden hiermee een zilveren medaille.

Team Eva de Vries, Annaruth Elzinga en Elena Meester deden mee in de categorie E-instap damesgroep en werden 3de in deze categorie. ‘s Middags was de beurt aan Team Afke de Jong en Janiek Timmermans zij kwamen uit in de categorie E-jeugd damespaar en turnden een foutloze oefening maar vielen net buiten het podium. Tot slot deed team Micheila Visser, Nienke Plantinga en Karlijn Slob mee in de categorie E-Junior damesgroep en haalden door een tijdsfout een 8ste plek. RSO is vorige jaar met acrogym begonnen en laat een mooie groei zien. Op de foto v.l.n.r. Dautzen Plantinga, Shanaya Wijmenga, Sirle Bosma, Leo Meester, Minze Visser, Eva de Vries, Elena Meester, Annaruth Elzinga, voor Janiek Timmermans en Afke de Jong.