Gerben Jongsma in ‘aantrekkelijk’ Valentijnsconcert

DRACHTEN Drachtster talent Gerben Jongsma speelt zaterdag 15 februari een hoofdrol bij het jaarlijkse Valentijnsconcert van brassband De Bazuin uit Oenkerk.

In de grote zaal van schouwburg De Lawei zal ook zangeres Krystl van zich laten horen. Gerben Jongsma (16) won in 2019 de tweede plaats bij het landelijke Prinses Christina Concours met de indrukwekkende marimba solo ‘Attraction’. Hij kreeg de prijs uitgedeeld van Prinses Christina zelf die het optreden bestempelde als ‘heel bijzonder’. Gerben zal naast zijn rol als slagwerker van het orkest ook deze fantastische solo gaan spelen!

Krystl is winnares van de ‘Beste Nieuwkomer’-award en maakt onderdeel uit van het trio The Blue Birds met daarin ook Elske DeWall. Krystl zal deze avond eigen nummers zingen, maar ook een prachtige vertolking van Let it Be van de Beatles.

Naast de solo van Gerben en zangeres Krystl zal De Bazuin Oenkerk twee wereldpremières spelen uit de films The Lion King en Stars Wars. Het belooft een afwisselend concert te worden en voor jong en oud een mooie avond uit in het Drachtster theater. Info: www.lawei.nl of bel naar 0512 – 335050.