Biofood breidt uit

DRACHTEN Biofood diervoeding breidt uit. Bij de start van het Friese petfood bedrijf Biofood Diervoeding BV op 27 september 1989, werd door de toenmalige directeur Wiebe Bijlsma ingezet op natuurlijke ingrediënten, met als grondslag ‘respect voor dier, natuur en milieu’.

Dit was een vooruitziende blik. Steeds meer mensen met een hond en/of kat kiezen vanwege een groeiende bewustwording voor dier, natuur en milieu en een goede prijs-kwaliteitverhouding voor natuurlijke producten van Biofood Diervoeding. Het bedrijf maakt gebruik van 100% natuurlijke en biologische grondstoffen voor haar smaakvolle en gezonde honden- en kattenvoeding en aanvullende verzorgingsartikelen, waaronder vetten, supplementen, snacks, tabletten en natuurkruiden van Nederlandse bodem.

Groen label

Het Groen-garantie label waarborgt een natuurlijk, veilig en gezond eindproduct, zonder chemische toevoegingen. Biofood is Skal gecertificeerd en nieuwe kwalitatieve biologische grondstoffen en samenstellingen bieden garantie voor nieuwe ontwikkelde biologische producten voor hond en kat van hoge kwaliteit, welke gepland staan voor de eerste helft van 2020.

De toekomstige nieuwe en duurzame “no waste” plastic, karton en blik verpakkingen zijn van gerecycled mono materiaal wat recyclebaar is. Vanwege de steeds grotere vraag en omzet van natuurlijke en biologische producten voor hond en kat gaat Biofood uitbreiden op het bedrijventerrein de Haven in Drachten. Voor meer informatie of het aanvragen van een gratis probeerpakket voor hond of kat zie cntact pagina op www.biofooddiervoeding.nl