Florida beste zonnestudio

DRACHTEN Zonnestudio Florida in Drachten heeft inmiddels meer dan 25 jaar ervaring en biedt met haar 10 zonnebanken en 4 schoonheidssalons een breed aanbod aan beauty en wellness diensten.

Directeur Huib van Heest van Ergoline en voorzitter van de branchevereniging SVZ heeft Florida Zonnestudio & Schoonheidssalons gewaardeerd met de nummer 1 positie in Friesland. De jury liet donderdag op de Torenstraat tijdens de uitreiking van het Ergoline Premium Studio certificaat weten: “Florida voldoet aan alle hoge kwaliteitseisen die aan de zonnebankbranche gesteld worden zoals hygiëne, de beste apparatuur, hoogwaardige cosmetica, klantvriendelijkheid, uitstraling, advies en service. In Friesland is Florida de enige met dit unieke certificaat!”

Florida was al een van de slechts 14 zonnestudio’s in heel Nederland die eerder van de branchevereniging SVZ het keurmerk ‘Erkende zonnestudio’ hebben ontvangen. Eigenaar Robbert Kooistra reageerde enthousiast: “Het feit dat wij van de vele honderden zonnestudio’s in Nederland in de top 20 staan en de enige in Friesland met dit keurmerk zijn, betekent veel voor mij en mijn fantastische team en we zijn dan ook erg trots! Niet alleen voor de vele klanten die via bijvoorbeeld huisartsen naar ons worden doorverwezen maar ook voor iedereen die gewoon voor een verantwoord kleurtje en een relax moment komt.”

Kijk voor meer informatie op www.floridadrachten.nl