Medailles voor DGC

DRACHTEN De jongens en meiden van DGC waren afgelopen weekend actief in verschillende wedstrijden. De jongens in Stiens en de meiden in Joure.

In verschillende categorieën lieten ze het beste van zichzelf zien. Zaterdag werd er een zilveren medaille gewonnen door Daisy Jane Han van der Spoel in de categorie jeugd niveau F. Een knappe prestatie in een groep met zeer getalenteerde turnsters. In wedstrijdronde 3 mocht Sarah Veenstra na een knappe stabiele wedstrijd de bronzen medaille in ontvangst nemen bij de junioren niveau E. Vooral Sarah’s balkoefening was deze keer sterk.

Bij de familie Veenstra was het dubbel feest, want broer Lukas won in Stiens een medaille voor de 4de plaats. In Stiens was er voor Hylke Woudwijk ook nog een bronzen medaille. Zondag waren de dames in alle drie wedstrijdronden turnsters van DGC in actie. Ook weer met wisselende resultaten. Vera Smit pakte zilver in de categorie senior C. Verder werden verschillende tickets verdiend voor de Friese kampioenschappen per toestel later dit jaar in Drachten.