Wâldsang wint Zilveren Zoover award

BAKKEVEEN Recreatiecentrum De Wâldsang heeft de Zilveren Zoover award gewonnen. Donderdag 16 januari zijn op de vakantiebeurs in Utrecht de awards voor accommodaties uitgereikt.

Recreatiecentrum De Wâldsang in Bakkeveen wint een Zilveren Zoover Award. Gedurende het hele jaar 2019 zijn er reviews geschreven door vakantiegangers die hun ervaringen graag delen om anderen te helpen bij het vinden van de perfecte vakantie. De consument beoordeelde De Wâldsang met een waarderingscijfer 8.9. “Je hebt een gast, wees er zuinig op is onze filosofie. Het is fijn als de passie voor je vak en je vakmanschap erkend wordt. Dat dit uiteindelijk resulteert in een prachtig cijfer op een review site én wordt beloond met een Zilveren Zoover Award is fantastisch, aldus Jan Willem Russchen”.

Familiebedrijf

Een authentiek familiebedrijf die al meer dan 50 jaar gastvrij is! De Wâldsang is een 4-sterren camping gelegen in het bosrijke zuidoosten van Friesland. Uniek is de prachtige visvijver met daaromheen de verhuur-chalets met een privé vissteiger.

De Zoover Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen en geven erkenning aan de best gewaardeerde accommodaties in Nederland en Europa. Door gasten simpelweg een review te laten schrijven over de ervaring tijdens het verblijf kan de accommodatiehouder kans maken op een Award. Alle reviews over het volledige jaar 2019 worden meegenomen.