Diamanten jubileum ‘De Graspiepers’

Drachten Woensdag 29 januari is het precies 60 jaar geleden dat de Drachtster Mixed Hockeyclub ‘de Graspiepers’ is opgericht. Het gehele jaar wordt deze mijlpaal uitgebreid gevierd onder het motto ‘Shine bright like a diamond’.

De aftrap van het jubileumjaar is woensdagmiddag 29 januari in het clubhuis aan de Sportlaan met een echt verjaardagsfeest met spelletjes en een hockeyclinic voor de jongste jeugd. Speciale gast is burgmeester van Smallingerland Jan Rijpstra, die samen met de kabouters de openingshandeling verricht. Ook voorzitter Dirk Baron is aanwezig.

Zaterdagavond 1 februari is het de beurt aan de oudere leden om te stralen tijdens de ‘Shine bright like a diamond party’. DMHC "de Graspiepers” is een gezellige familiehockeyclub met ongeveer 450 leden, voor jongens, meisjes, heren en dames en van ieder niveau. Er wordt zowel recreatief als competitief gespeeld waarbij plezier ten alle tijden voorop staat.

Bij ‘de Graspiepers’ is iedereen welkom met zijn of haar eigen talenten. De club kent een rijke geschiedenis en heeft eerder al verschillende lustra uitgebreid mogen vieren. Ook dit lustrumjaar staat er van alles te gebeuren. “Ons doel is om te vieren, te verbinden en te eren. En dat alles met een sausje van glitter en glamour”, laat de lustrumcommissie weten. Zo staat er onder andere in het weekend van 26 en 27 juni 2020 een reünie gepland. Meer info op graspiepers.nl