Swingkoor Burgum op zoek

BURGUM Swingkoor Burgum houdt dinsdagavond 28 januari om 19.45 uur een open repetitie in Glinstrastate, Schoolstraat 83 in Burgum.

Het gaat om een groep enthousiast zingende mensen, die onder leiding van dirigent Vronie de Vreeze vooral nummers met swing ten gehore brengt. Er wordt gezongen in verschillende stemgroepen: sopraan, mezzo, alt, tenor en bas. Het koor wordt begeleid door onze instrumentalist Remco Hoitsma. die keyboard, maar ook gitaar en ukelele speelt. Soms wordt er a-capella gezongen.

Het repertoire bestaat uit nummers uit de jaren dertig tot hedendaagse muziek van bijvoorbeeld Caro Emerald, Michael Bublé, Jason Mraz, Van Morrison, Dave Brubeck. In een ongedwongen sfeer wordt vol enthousiasme geoefend. Want hoewel het plezier voorop staat willen de zangers ook kwaliteit leveren. Enthousiasme en inzet zijn voor de leden belangrijker dan noten kunnen lezen.

De vaste repetitieavond is de dinsdagavond. Van 19.45 tot 21.45 uur wordt er geoefend in Glinstrastate in Burgum. Voor meer informatie zie www.swingkoorburgum.nl of mail naar secretaris@swingkoorburgum.nl. Dinsdagavond 28 januari om 19.45 uur aanwaaien tijdens de open repetitie in Glinstrastate, Schoolstraat 83 in Burgum, kan ook.