Thema-avond No Waste in Gorredijk

GORREDIJK Op prikkelende, uitdagende, onderzoekende en praktische manier een avondje aan de slag? Samen met deskundige inleiders en workshopbegeleiders kun je je tanden zetten in dit belangrijke thema.

Kunnen we echt het verschil maken? Voor wereldproblemen als de plasticsoep, de afvalberg, de uitputting van grondstoffen, het enorme energieverbruik om spullen te produceren: is de lokale bijdrage meer dan een druppel op een groeiende plaat? Na de pitch door de verschillende deskundigen kun je kiezen met welke workshop je aan de slag wilt, kies je voor ‘biologische, anti-allergische waspoeder’, ‘duurzame huidverzorging’, ‘herbruikbare papieren koffiebekers’ of ga je liever milieuvriendelijke deo maken (neem zelf een potje mee) of je eigen linnen broodzak naaien (van eigen theedoek of pyjama)?

De organisatie is in handen van GroenLinks Opsterland in samenwerking met Zeepfabriek Wijnjewoude, Limm recycling Oosterwolde, drogisterij Daan te Gorredijk en enkele bekwame workshopbegeleiders. Denk en doe mee op donderdag 30 januari in De Skans te Gorredijk (ronde zaal). Tijd: inloop 19:30, daarna een aktieve avond van 20:00 – 22:00 uur. Entree gratis